• Bistro De Kwaak

  • (3)
    12
    Loading...
  • White Veg-options
Western
European
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Vegan and vegetarian items are marked on the menu and include a beet burger, fries with vegan mayonnaise, nacho chips, fried spring rolls with chili sauce. Open Mon-Tue 15:00-23:00, Wed-Sun 12:00-23:00.


Venue map for Bistro De Kwaak
© OpenStreetMap contributors

3 Reviews

First Review by PLANTED.

SaskiaK

Points +561

Vegan
14 May 2022

Gezellige plek

Je kan binnen op de boot zitten en met mooi weer op het terras ervoor. Het is niet groot, wat het juist gezellig maakt. De ligging is ook super, van de drukke weg en menigte af maar wel vlakbij het centrum.
Bediening is vriendelijk en behulpzaam. Er zijn een aantal veganistische opties. De so-plantbased-burger was lekker, frietjes goed bereid. Ik zou hier zo weer gaan eten!

Pros: Veganistische opties, Niet te duur, Gezellige sfeer

Cons: Veganistische opties zijn niet gezond

PLANTED.

Points +75

Vegan
08 Jun 2021

Bootrestaurant met gezellig terras

Dit bootrestaurant, gelegen op een rustige plek in de Zwolse gracht, biedt een ruime keuze aan veganistische gerechten. Een van de vier hoofdgerechten is veganistisch: een bieten-quinoaburger met uienchutney, mosterd en sla op een vers broodje. Daarnaast is er keuze uit twee veganistische borrelhapjes en kan de mayonaise die bij de frites geserveerd wordt, vervangen worden door vegan mayo. Helaas nog geen plantaardig nagerecht...

Updated from previous review on 2020-07-24

Pros: Gezellig terras, Mooie ligging, Ruime keuze aan vegan opties

Cons: Geen veganistisch nagerecht

sannelaan

Points +92

Vegan
02 Jun 2021

sfeervol stukje zwolle

lekker gegeten en sfeervol terras. vriendelijk personeel. het is in het centrum aan het water maar wel buiten de drukke mensenmassa. Ze hebben een kleine kaart (ook voor omnivoren) waarvan 1 vegan optie, deze is wel echt heerlijk! Is ook op maandag open, niet geheel onbelangrijk!




This page has been viewed 0 times.