• La Vita E Bella

  • (4)
    13
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
Pizza
Italian
Beer/Wine
Take-out
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Italian restaurant with a small vegan menu card and vegan wines marked on the wine list. Open Wed-Sun 17:00-22:30. Closed Mon and Tues.


Venue map for La Vita E Bella
© OpenStreetMap contributors

4 Reviews

First Review by SiR-ROUND

veggiejetty

Points +563

Vegan
25 Jul 2024

Great pizzas

Nice place with lots of vegan options some starters, pastas and pizzas. The pizza had a tin crust and tasty very good. Their are also 3 deserts that can be made vegan. It’s a busy place with good food.

Updated from previous review on 2024-07-25

Pros: Lots of choice, Cosy place , Good quality

Cons: Book a table as it is very busy

Marlinn

Points +1376

Vegan
13 Jul 2024

Goede vegan opties

Gezellig restaurant met een serieus vegan menu. De vegan gerechten doen niet onder voor de niet-vegan gerechten. Smaak was goed! Ik at hier een van de lekkerste vegan pizza's die ik tot nu toe heb gegeten. Personeel is vriendelijk, service snel, ondanks de drukte. Echter 1 pizza kwam later, wegens een fout en er werd een drankje vergeten. Toen het restaurant redelijk vol zat, werd het wel erg rumoerig en kon je elkaar niet zo goed verstaan.

Martini89

Points +210

Vegan
17 Jan 2024

Geweldige Vegan kaart

Binnen de algemene menukaart is een uitgebreide vegan kaart verwerkt met veel opties (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht). Mooie is dat dit volwaardige gerechten zijn met een eigen naam (dus niet een vegan versie van een ander gerecht). En dat iedere gast deze kaart dus ook te zien krijgt bij het doorbladeren van het menu, het een volwaardig onderdeel is van het menu. De pizza’s zijn geweldig! Het personeel is super vriendelijk en attent. De zaak is heel gezellig en sfeervol ingericht. Ook in de wijnkaart worden er veel vegan wijnen aangeboden en dit wordt goed aangegeven. Wij zijn al heel vaak bij dit geweldige restaurant geweest en blijven terugkomen! #Veganuary

Pros: Uitgebreide vegan menukaart, Vriendelijkheid personeel, Heerlijke vegan gerechten

SiR-ROUND

Points +53

Vegan
09 Oct 2022

Vegan friendly!

Great place for a mixed party.

Friendly staff.

Really good vegan food, made with love and attention.
Pizza was the best vegan one I had yet. 👌🏻😋

Pros: Separate vegan menu., Great food.

Cons: None so far.




This page has been viewed 1335 times.